Alışveriş çılgınlığı için geri sayım başladı

21.11.2014 - 10:54 | Son Güncelleme :

Alışveriş çılgınlığı başlıyor

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/karacuma_11.jpg">

Sadece bir günde 9 milyar Dolar’ı aşan satış yapılıyor. Dünyanın dört bir tarafından, yüzde 90’a varan indirimler için turistler ABD’ye akın ediyor.

Türkiye’den de bu güne özel ABD’ye gidenler var. Giyimden elektronik ürünlere ve otomobil aksesuarlarına kadar aklınıza gelebilecek tüm lüks markalar için insanlar kuyruğa giriyor. İzdihamların yaşandığı Kara Cuma’dan (Black Friday) bahsediyoruz. Bu yıl 28 Kasım’da yaşanacak Kara Cuma için geri sayım başladı. Kara Cuma (Black Friday) indirimlerinden ABD’ye gitmeden yararlanmanın kolay yolu ise Amerikadaniste.com. Geçen yıl binlerce kişi Amerikadaniste.com aracılığıyla Kara Cuma fırsatlarından yararlandı.

ABD’de her yıl yaşanan, gelenekselleşmiş indirimli alışveriş çılgınlığı Kara Cuma (Black Friday) için geri sayım başladı. Contactplus'ın haberine göre; İnsanların sabahın erken saatlerinde mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturduğu, izdihamların yaşandığı bu gün, bu yıl 28 Kasım’da gerçekleşecek. ABD’de dünyaca ünlü lüks markaların ürünlerinin cüzi fiyatlarla alınabildiği Kara Cuma’da birçok marka yüzde 90’a varan indirimler yapıyor. Türkiye’den de birçok alışveriş tutkunu seyahat programını Kara Cuma’ya (Black Friday) denk gelecek şekilde ayarlıyor ve bu fırsatlardan yararlanmak istiyor.

Amerikadaniste.com Kurucu Ortağı Seyfi Erol, ABD’de Kara Cuma indirimleri gününde oluşan satış hacminin 2013’te 9 milyar Dolar’ı aştığını, e-ticaret sitelerinin de bu dönemde büyük indirimler yaptıklarını belirtti.

İHTİYAÇ KREDİLERİNİ KIYASLAMAK İÇİN TIKLAYIN...

ABD’deki Kara Cuma (Black Friday) indirimlerinden yararlanmak isteyen Türkiye’deki birçok tüketici artık markaların e-ticaret siteleri sayesinde ABD’ye gitmeden de indirimli alışveriş yapabiliyorlar. Amerikadaniste.com, uzman üye hizmetleri ve operasyon ekibiyle, Türkiye’deki alışveriş tutkunlarına bu konuda yardımcı oluyor ve Kara Cuma indirimlerinden bilgisayar başından kalkmadan yararlanmalarına imkan sağlıyor.

Amerikadaniste.com Kurucu Ortağı Seyfi Erol, Türkiye’deki pek çok tüketicinin Kara Cuma indirimlerini heyecanla beklediğini ve o gün ABD’deki internet sitelerinden yüksek miktarlarda siparişler verdiğini belirtti. Seyfi Erol, ABD’de Kara Cuma (Black Friday) indirimleri gününde oluşan satış hacminin 2013’te 9 milyar Dolar’ı aştığını belirterek şunları söyledi: “Kara Cuma indirimlerinden yararlanan ve bu günde ABD’deki internet sitelerinden alışveriş yapan Türkiye’deki tüketici sayısı her geçen yıl artış gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl, aralık ayında ABD’den Türkiye’ye günde ulaştırdığımız paket sayısı diğer zamanlara oranla yaklaşık yüzde 70 artış göstermişti. Bu yıl daha da yüksek bir orana ulaşacağımızı öngörüyoruz. Normal dönemlerde ciddi fiyatlara satılan ürünlere sadece Kara Cuma (Black Friday) gününe özel cüzi rakamlarla sahip olabiliyorsunuz. Örneğin geçtiğimiz yıl, normal dönemde 80 Dolar'a satışa sunulan bir erkek gömleğinin fiyatı Kara Cuma’da 25 Dolar’a düştü. Özellikle çocuk sahibi ailelerin bu dönemde yoğun talepleri oluyor.

Önemli bir markanın satışa sunduğu 50 Dolar'lık çocuk elbisesini Kara Cuma’da 9 Dolar'a alabilmek mümkün olabiliyor. Lüks markalar da Kara Cuma indirimlerinde yerlerini alabiliyorlar. Sezon fiyatı 2 bin Dolar'dan başlayan bir gece elbisesi, 600 Dolar'a kadar inebiliyor. Bu durumda tek ürün fiyatına 3-4 ürün sipariş verilebiliyor. Dolayısıyla tüm bu fırsatlar nedeniyle, dünyanın her yerinden insanlar ABD’deki bu indirim avantajından yararlanmak istiyorlar. Kadın-erkek-bebek kıyafetleri, elektronik ürünler, çantalar, aksesuarlar, ayakkabılar, en çok talep gören ve en çok indirimin yaşandığı ürün kategorileri arasında yer alıyor.”

Seyfi Erol, Net-A-Porter, Saks Fifth Avenue, Macy's, Bloomingdale's, Nordstrom ve daha birçok markanın Kara Cuma (Black Friday) için özel indirimler yaptıklarını belirtti.

Amerikadaniste.com aracılığıyla ABD’den alışveriş yapmak isteyenler için yol haritası:

• Amerikadaniste.com aracılığıyla ABD’den alışveriş yapmak isteyenler, 15 Dolar ödeyerek Amerikadaniste.com’a üye olabiliyor ve bu sayede ABD’de fiziksel bir posta adresine sahip olabiliyorlar.
• Amerikadaniste.com, New York’taki operasyon merkezinde her üyesi için ayrı ayrı posta adresleri belirliyor.
• Üyelik ücreti aylık 9 Dolar, yıllık ise 75 Dolar olarak fiyatlandırılıyor. İlk ayın üyelik ücreti kayıt ücretine dahil oluyor. Üyeler, istedikleri zaman üyeliklerini dondurup daha sonra yine 9 Dolar ödeyerek Amerikadaniste.com’un servisini kullanmaya devam edebiliyorlar.
• Üyeler, Amerikadaniste.com’a üye olduktan ve ABD’deki fiziksel posta adreslerini edindikten sonra, ABD’deki internet sitelerinden online alışveriş yapıp, teslimat adresi olarak bu adreslerini verebiliyorlar.
• Farklı internet sitelerinden birden fazla sipariş veren üyelerin paketleri ABD’deki adreslerine ulaştığı zaman hesaplarına tanımlanıyor, üyelere e-mail ve SMS yoluyla paketlerinin ABD’deki adreslerine ulaştığına dair bilgilendirme mesajı gidiyor.
• Bekledikleri paketler posta adreslerine ulaştıktan sonra üyeler, Türkiye adreslerine yönlendirmek istedikleri paketleri seçerek, online olarak gönderim emri veriyorlar.
• Birden fazla paketin birlikte gönderilmesi, kargo ücretlerinin de daha avantajlı olmasını sağlıyor.
• Üyeler, Amerikadaniste.com’da “Gönder” butonuna bastıkları gün paketler kargoyla yola çıkıyor ve 2-3 iş günü içerisinde Türkiye’deki adreslerine teslim ediliyor.
• Amerikadaniste.com, uzman üye hizmetleri ve operasyon ekibiyle, tüm alışverişleri boyunca üyelerinin yanında oluyor.

Amerikadaniste.com hakkında:


İnternet kullanıcılarının ABD’deki posta adresi Amerikadaniste.com, 2006 yılında Seyfi Erol tarafından kuruldu. Türkiye’de alanında ilk ve öncü olan Amerikadaniste.com, dünyanın lider posta yönlendirme firmalarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. ABD’deki internet sitelerinden online alışveriş yapmak isteyen internet kullanıcılarına ABD’de bir posta adresi sağlayan site, üyelerinin bu adrese gelen paketlerini Türkiye’deki adreslerine yönlendiriyor. Birden fazla sipariş veren üyelerin paketleri ABD’deki adreslerinde toplanarak, tek bir paketle Türkiye’ye ulaştırılabiliyor.

Üyeler, sitedeki “Gönder” butonuna bastıkları gün paketler kargoyla yola çıkıyor ve 2-3 iş günü içerisinde Türkiye’deki adreslerine teslim ediliyor. Ücretli üyelik sistemiyle çalışan Amerikadaniste.com sayesinde tasarım ürünlerden kitaplara, hobi ürünlerinden elektronik cihazlara ve giyim eşyalarına kadar birçok sipariş ABD’den Türkiye’ye ulaştırılabiliyor. Bu sayede, ABD’de trend olan ürünlere Türkiye’de ilk sahip olan kişilerden biri olma şansı yakalanabiliyor.

Amerikadaniste.com, konusunda uzman üye hizmetleri ve operasyon ekibiyle alışverişlerle ilgili tüm soru ve sorunlarda üyelerine yardımcı oluyor.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.580 Değişim: 0,58% Hacim : 54.842 Mio.TL Son veri saati : 15:21
Düşük 9.421 19.04.2024 Yüksek 9.580
Açılış: 9.431
32,5996 Değişim: 0,38%
Düşük 32,4917 19.04.2024 Yüksek 33,0938
Açılış: 32,4917
34,8681 Değişim: 0,39%
Düşük 34,6024 19.04.2024 Yüksek 35,3906
Açılış: 34,7321
2.495,40 Değişim: 0,44%
Düşük 2.483,83 19.04.2024 Yüksek 2.552,25
Açılış: 2.484,49
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.