Altınyıldız Network ıle Dunyaya Acılıyor.

11.10.1999 - 00:00 | Son Güncelleme :
Altinyildiz`in yeni markasi NetWork`un mankeni ayni zamanda halka iliskiler sorumlusu olan Eysan Ozhim ltinyilidiz Turk tekstil ve konfeksiyon sirketlerinin en buyuk cikmazi olan marka yaratma sorununu asiyor. PARA Dergisi`nde yar alan haberde yunlu tekstil uretiminde Avrupa`nin bes buyuk sirketi arasinda yer alan Altinyildiz`in, 1997 yilinda erkek koleksiyonu ile basladigi konfeksiyon uretimine bu yil da NetWork ismiyle kadin konfeksiyonu alaninda yeni bir marka kattigi belirtildi. Sirket yeni markasi icin yatirimlari da hizlandirarak magazalar icin 1. 5, kolleksiyon icinse 2.5 milyon dolarlik bir harcama yapti. Altinyildiz Genel Muduru Mehmet Hotic, Gumruk Birligi`nin ardindan yabanci markalarin Turkiye pazarina hizla girmeye basladigini belirterek "Daha once yerli markalar pazara yetiyordu. Simdi ise spor giyim, gece kiyafeti gibi nisler olustu.Biz ozgur ve nodern kadin kimliginin pazardaki markalarca yeterince karsilanamadigini gorduk" dedi. NetWork belirli bir sosyo ekonomik cevreye degil calisan butun kadinlara hitap ediyor. Markanin konsepti, calisan kadini gunduz isyerinde, aksam ise kokteyl ya da yemekte "rahat, dogru ve guzel" hissetirmek. Marka 48 satis noktasindan tuketiciye ulasiyor. Istanbul`de 8, Izmir ve Ankara`da 3, Antalya`da ise 1 olmak uzere toplam 11 NetWork magazasi var. Hedeflerinin her ilde bir magaza acmak oldugunu belirten Hotic, dunyada bayi sisteminin coktugunu belirterek "Bayi vermek yerine magaza isletmesini vermeyi tercih ediyoruz" diyor. NetWork icin yillik yuzde 30 buyume hedefleyen sirketin konfeksiyon ve magazaciliktan elde etmeyi planladigi toplam ciro ise 40 milyon dolar. Sirket NetWork ile yurtdisinda da onemli adimlar atmayi tasarliyor. Bunun icin New York`ta bir sirket kuruldu. Yurtdisinda faaliyete gececek sirketin ilk hedefi markayi department store`larda pazarlamak. Iki yil icinde once New York ardindan da Ingiltere ya da Almanya`da bir magaza acilmasi planlaniyor. (SABAH)

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.021 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
999 TL        
EURO
1.010 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.