Antalya'da patlama !

25.10.2016 - 09:37 | Son Güncelleme :
Antalya'da patlama ! | Genel Haberler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkındaki bir otomobilde bu sabah patlama meydana geldi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında, bugün saat 08.50 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte çok sayıda ambulans olay yerine sevkedildi. Olayda can kaybı yok. Cam kırıkları nedeniyle 10 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Patlamanın nedeni henüz belli değil. Terör kaynaklı olup olmadığı araştırılıyor. LPG'li bir araçta patlama yaşanmış olabileceği de ihtimali de araştırılıyor. Belediye Başkanı Türel patlamanın bir terör saldırısı yerine kaza olma ihtimaline de dikkat çekerek, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz güvenlik endişesiyle terör şüphesiyle karşılıyoruz ama henüz çok erken.

Haberin Devamı

Kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir" dedi. Valilikten yapılan yazılı açıklama ise şöyle:“Sabah saat 08.55 civarında, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki açık otoparkta park edilmiş bir araçta, henüz sebebi anlaşılamayan bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda herhangi bir can kaybı yoktur. Çevre binalarda meydana gelen cam kırılmaları sebebiyle 10 kişi cam kesiği şeklinde yaralanmıştır. Olayın sebebiyle ilgili bulgulara ulaşıldıkça kamuoyuyla paylaşılacaktır.

BİR ARAÇ TAMAMEN PARÇALANDI

Patlamada otoparktaki bir araç tamamen parçalandı. 4-5 aracın da hasar gördüğü belirtiliyor. Olayın ardından ATSO binası boşaltılırken, patlamanın şiddetiyle parçalanan cam kırıklarından yaralananlar ambulanslarla hastanelere götürüldü. Olay sırasında binada bulunan bir görgü tanığı ise, "Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda bütün camla indi. Herkes çığlık çığlığa dışarı kaçtı" sözleriyle yaşanan paniği anlattı.

MENDERES TÜREL KONUŞMA YAPACAKTI

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin’i makamında zirayet edecek ve saat 15.00’de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı. Yaklaşık 150 işadamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.

BELEDİYE BAŞKANI: 'HAYATİ TEHLİKE YOK, KAZA DA OLABİLİR'

CNNTürk TV'nin canlı yayınında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, patlamanın bir terör saldırısı yerine kaza olma ihtimaline de dikkat çekerek, "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz güvenlik endişesiyle terör şüphesiyle karşılıyoruz ama henüz çok erken. Çünkü patlama olan Ticaret ve Sanayi Odası şehre uzak bir bina, patlama da otoparkta oluyor" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir. İlk bilgilere göre hayati tehlike söz konusu değil, cam kesikleri dışında yaralananlarımız yok." TV kanallarında yer alan açıklamasında Türel, patlamada 10-12 kişinin hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

Patlamanın meydana geldiği ATSO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'de olayda can kaybı olmadığını teyit etti


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.000 TL        
BORSA
1.001 TL        
DOLAR
1.006 TL        
EURO
1.002 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.