Gsd Hisseleri Arapsacina Dondu.

24.02.2000 - 00:00 | Son Güncelleme :
Alternatifbank, 42.6milyar nominal degerdeki GSD Holding hisselerini sattiklarini ancak bunlarin Gunes Giyim`e ait olmadigini soyledi. GSD Holding ise Gunes Giyim`den taahhutname aldigini belirtirken, Gunes Giyim boyle bir taahhutname alinmadigini acikladi. Gunes Giyim Sanayi`nin GSD Holding`de 42 bin 687 lotluk hisse senedi sattigina iliskin iddialara GSD Holding`den yanit geldi. GSD Holding tarafindan yapilan aciklamada satilan hisse senetlerinin Gunes giyim`e ait olmadigi, hisselerin Alternatifbank`in kendi hisseleri oldugu vurgulandi. Alternatifbank tarafindan bu hisselerle ilgili halka arz sirasinda herhangi bir taahhutname verilmediginin belirtildigi aciklamada, halka arz sonrasinda gerekli bildirimler yapilarak ve izinler alinarak satis basvurusunda bulunuldugu ifade edildi. Alternatifbank tarafindan yapilan aciklamada ise, 42 milyar 689 milyon lira nominal degerli GSD Holding hisselerinin, 6 Ocak 1999 tarihinde bir musterinin kredi alacagi olarak 155 milyar lira bedelle satin alinip, GSD`nin ortaklar pay defterine Alternatifbank sahipliginin islendigi belirtildi. Alternatifbank, sirketin halka arzindan sonra SPK`ya basvurularak satis izninin alindigini da belirtti. GSD Holding Genel Muduru ve Yonetim Kurulu Uyesi Akgun turer Finansal Forum`a yaptigi aciklamada, hisse senedi arzi yapmayacagina iliskin taahhutname veren ortaklar arasinda Gunes Giyim`in de bulundugunu bildirdi. Gunes Giyim`in temsil ve imzaya yetkili herhangi bir kisi tarafindan imzalanmis taahhutnamesi olmadigini belirten Gunes Giyim Finansman Muduru Ali Ekrem Ege ise, `Taahhutname oldugunu iddia edenler, bunu ortaya koysunlar. Verdigimiz iddia edilen taahhutnamenin bize gosterilmesini rica ediyoruz` dedi. Ege, halka arz sirasinda herhangi bir taahhutname vermedikleri halde, hisselerini GSD`den alamadiklarini soyledi. Sahip olduklari hisse senetleri icin SPK`na basvurduklarini ifade eden Ege, Kurul`un kendilerine, `Sorunu kendi aranizda halledin` mesaji verdigini vurguladi. (FINANSAL FORUM)

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
999 TL        
BORSA
1.003 TL        
DOLAR
1.000 TL        
EURO
1.006 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.