Limango Türkiye’den çıkıyor

30.03.2015 - 15:39 | Son Güncelleme :
Limango Türkiye’den çıkıyor | Genel Haberler

Ünlü alışveriş sitesi Limango, Türkiye'deki faliyetlerine son verdiklerini açıkladı. Alman şirket, Türkiye pazarına 2009 yılında girmişti

Türkiye’ye 2009 yılında giriş yapan özel alışveriş sitesi Limango, Türkiye’den çekildiklerini açıkladı. Limango’nun sitesinde yeralan de yer alan açıklama metni şöyle:

Sevgili Müşterilerimiz,

30 Mart 2015 tarihi itibariyle limango.com.tr sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

Haberin Devamı

Sevkiyatlarımız devam etmektedir. Sevk edilmemiş siparişleriniz standart işleyişimiz çerçevesinde sizlere teslim edilecektir.

Siparişlerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi “Siparişiniz ile ilgili işlemler” sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri, görüşlerinizi info@limango.com.tr adresine mail atarak müşteri hizmetlerimize iletebilirsiniz."

BİR MESAJ DA MAL ALDIĞI FİRMALARA

Şirket, bir diğer e-posta mesajını ise mal aldığı şirketlere gönderdi:

Sayın İş Ortağımız,

30 Mart 2015 tarihi itibariyle limango.com.tr adresinde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 19 Şubat 2009 tarihinden itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için sizlere teşekkür ederiz.

Müşterilerimize sevkiyatımız devam etmektedir. Bu süreçte şimdiye kadar size göndermiş olduğumuz siparişleri standart işleyişlerimiz çerçevesinde bizlere geciktirmeden teslim etmenizi bekliyoruz.

Müşterilerimizden gelen iadeler de sözleşmelerimiz çerçevesinde sizlere gönderilecektir. Sözleşmemiz uyarınca tüm alacaklarınız tarafınıza gönderilecek iadeler düşüldükten sonra eksiksiz bir şekilde vadelerinde ödenecektir. Bu konu ile ilgili sorularınız için finans departmanımız (216 665 .... - ) ile görüşebilirsiniz."

Haberin Devamı

ŞUBAT 2009'DA KURULDU

Bugün kapanışı resmileşen Limango, Türkiye’de e-ticaretin yükseldiği yıllarda “internette satmaz” denilen birçok ürünü satışa sunmuş ve başarılı olmuştu.
Son bir yıl içinde kapanan e-ticaret şirketlerinin arasına katılan Limango’dan sonra Türkiye e-ticaretinin nasıl bir yön izleyeceği ise merak konusu. 93 milyon TL sermayeli Limango Dış Ticaret ve Sanal Mağazacılık Hizmetleri isimli şirketin İstanbul Ticaret Odası'na kaydı 19 Şubat 2009'da yapılmıştı.

Şirketin pazar payının, yüzde 10'un altına düşmeleri, şirketin Türkiye'den çıkma sürecini hızlandırdığı kaydediliyor. Limango'nun sahibi Otto-Europe Beteiligungs, Almanya'nın önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.


Etiketler

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.002 TL        
BORSA
1.001 TL        
DOLAR
1.000 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.