Soksa Sinop Orme Ve Konfeksiyon San.ve Tic.a.s.`nin 24. 06.1997 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

24.06.1997 - 00:00 | Son Güncelleme :
"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. 28.05.1997 tarihli 283 sayili yonetim kurulu karari ile "Sirket bunyesinde gayrimenkul pazarlama tanitim ve reklam hizmetlerinin gorulmesi icin bir unite olusturulmasina, yeteri kadar teknik ve idari elemanlarin istihdamina" dair karar alinmis olup, bu karar kapsaminda Guvener Insaat San.ve Tic.A.S. ile Sirketimiz arasinda bugnu Armutlu Kecikaya Beldesi Finans Village Projesi baslikli ve hedef kitle olarak finans calisanlarinin olusturulmasi istendigi 600 villa arsasinin pazarlama protokolu imzalanmistir. 30.06.1998 tarihine kadar birinci etap suresi olan bu pazarlama anlasmasina gore Sirketimize biryil icerisinde en az 450.000 ABD Dolari gelir saglanmasi amaclanmaktadir. Villa arsalarina iliskin olarak 10. 000`e yakin finans calisanlarina tanitici kataloglar gonderilecektir. Anlasmanin onem arz eden hususlari asagiya cikarilmistir.
Yapimci Sirket: Guvener Insaat San.ve Tic.A.S. (Kisaca GUvener) Haci Emin Sok. No:9 Tesvikiye/Ist.
Pazarlamaci Sirket: Soksa Sinop Orme ve Konfeksiyon San.ve Tic. A.S. Sinop Karayolu 16. Km. Demircikoy Mevkii-Sinop.
Global pazarlama Ucreti: Villa arsalarinin takribi toplam degeri 15.000.000 $ uzerinden 450.000 $`dir. Bu bedel asgari ucret olup kesin satis neticesinde toplam satis bedeline gore artabilecektir.
Pazarlama Konusu: Gemlik, armutlu, Kecikaya Mevkiinde 436 bin m2 arazide anayli mevzi imar planina gore 537 adet parsel uzerinde projelendirilmis 600 villa arsasinin Soksa tarafindan pazarlanmasina iliskin ilke anlasmasidir.
Pazarlamacinin Faaliyetleri: Soksa ana sozlesmesinde Sirketin amac ve konusunu iceren 3. maddenin 9 ve 10. fikralarina gore "tanitim ve reklam hizmetleri, kar ortakligi sozlesmeleri yapilabilir." hukmunden hareket ederek amac ve konusuna uygun olarak;
1)Her turlu basin ve yayin organlari ile,
2)Tespit ettigi mahallerde toplantilar, cesitli resepsiyonlar duzenlemek suretiyle,
3)Kendi bunyesinde istihdam edecegi gayrimenkul pazarlama unitesinin faaliyetleri ile,
4)Reklam panolari, afisler, brosurler her cesit basili dokuman ile,
6)Takvim, flama, maskot vb. promosyon vasitalari ile,
6)Finans Village`ye deniz veya kara yoluyla yapilacak tanitim turlari ile,
7)Kendisine tevdi edilen Kecikaya Villalari tanitim katalogunun hedef kitleye dagitimi ile, tanitim, reklam ve pazarlama faaliyetlerini yerine getirebilecektir.
Pazarlama Butcesi: Villa arsalarinin pazarlamasi tumuyle Soksa`nin finanse etmesiyle gerceklestirilecektir. Bu sebeple pazarlama ucretinin disinda Soksa herhangi bir bedel talep etmeyecektir.
Pazarlamanin Suresi: 30.06.1998 tarihine kadar olup muteakip yil icin asagidaki kosullarla devam edebilir.
1)Taraflarin yazili iradelerinin bu konuda en az 15 gun once birlesmis olmasi halinde sozlesme 1 yil daha uzayabilir.
2)pazarlamanin %50`sinin Soksa tarafindan gerceklestirilmis olmasi halinde sozlesme kendiliginden 1 yil daha uzar.
3)Yukaridaki iki madde disinda 1 yillik sure bitince Soksa`nin pazarlama yetkisi sona erer.
Pazarlamacinin Ucreti:Soksa, satisi gerceklestirilen villa arsalarinin satis bedeli uzerinden %3 pesin net ucret alacaktir. Yetkinin muteakip yila uzamasi halinde de ayni oranda ucret tahakkuk eder.
Villa Arsalarinin Satis Bedeli ve Yontemi: 600 villa arsasinin satis bedelleri liste halinde bu sozlesme ekinde olup, Soksa, kendisine taninan indirim hallerinin disinda farkli bir fiyat uygulayamaz. Global degeri 15.000.000.-$ olarak tespit edilen villa arsalari pazarlamacinin uygun gordugu sekilde ada yada parsel veya sadece villa arsasi olarak satislari yapilabilir. Soksa ay icerisindeki pazarlama faaliyetlerini ve satislari ile ilgili aciklamalarini aylik raporlar duzenleyerek Guvenere verecektir. Villa arsalarinin yerlesim planlari, villalarin mimari projeleri Guvener tarafindan Soksa`ya sozlesme yururlukte kaldigi surece emaneten verilecektir. Soksa pazarlama faaliyetleri icin kendine uygun bir yer edinebilir. Bu mekan ile ilgili her turlu tefris ve giderler soksa`ya aittir. Soksa ayda en az bir kere olmak uzere Guvener`in yetkilileriyle calismalarina iliskin toplanti yapacaktir. Guvener ayda enaz bir kereye mahsus olmak uzere bu toplantilara icabet etmek zorundadir. Taraflar arasinda cikabilecek anlasmazliklarin halinde Istanbul Mahkemeleri ve Icra Daireleri yetkilidir." (IMKB BULTEN)

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.009 TL        
BORSA
1.000 TL        
DOLAR
1.004 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.