%18 KDV ödemeden ofis sahibi olunur mu?

08.12.2016 - 09:28 | Son Güncelleme :
%18 KDV ödemeden ofis sahibi olunur mu? | Genel Haberler

%18 KDV kampanyası ile adalar manzarası ofisinize geliyor! PEGA Kartal ev-ofis bloğu satışta!

Ticarette başarıyı ve çalışan motivasyonunu etkileyen en önemli faktörlerden biri, doğru lokasyonda doğru ofis sahibi olmaktır. Prestijli bir ofis projesinde yer almanın işlerinin her alanına katacağı değerin farkında olan firma sahipleri ve yöneticileri, doğru proje arayışında oldukça hızlandı. Haftanın ilk gününde çoğumuzun yaşadığı pazartesi sendromuna İstanbul trafiği, ofisin açıl(a)mayan camları nedeniyle oluşan temiz hava sorunu, metro, otobüs gibi toplu taşıma imkanlarına uzaklık eklendiğinde sadece ofisinizden değil işinizden de uzaklaşmaya başlarsınız… Ve karar verirsiniz; “artık tüm çalışanlar işine zevkle gelmeli” diye... Metro konforu ile ofisinize giderken, dilerseniz Adalar manzarasına karşı çalışmanın verimliliğe nasıl katkı sağlayacağını hayal bile edemezsiniz.

Haberin Devamı

İstanbul’un yeni iş merkezlerinden Kartal’da, yeni başarılarınızın adresi olacak, hemen taşınmak isteyeceğiniz 2 ofis projesi hayata geçti.

%18 KDV KAMPANYASI İLE ADALAR MANZARASI OFİSİNİZE GELİYOR!

Metroya yürüme mesafesindeki Ege Yapı’nın ödüllü İZPARK ofis projesi, her iş gününüze Adalar manzarasıyla başlayabileceğiniz avantajlı bir teklif sunuyor. Hemen tapu alabileceğiniz ve faturasını Aralık ayı içerisinde hemen kullanabileceğiniz 100 m2’den tam kat 640 m2’ye birleştirilebilir ofis seçenekleri, açılabilir camlı ferah balkonlu planları, mağaza, restoran ve kafelere ayrılmış alanları, geniş kapasiteli açık ve kapalı otoparkı, toplantı odaları, 3 metreye varan tavan yüksekliği, E-5 yolunun hemen yanı başındaki konumu ve çok daha fazlasıyla iş yaşamında ihtiyaç duyduğunuz bütün ayrıntılara İZPARK ofis projesinde bulabilirsiniz. Üstelik kısa bir süre için %18 KDV EGE YAPI’dan.

Haberin Devamı

PEGA KARTAL EV-OFİS BLOĞU SATIŞTA!

2013 yılında “Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Projesi” ödülünü kazanan PEGA KARTAL projesindeki home ofisleri, iş hayatınızdaki başarı ve konfor için bir diğer doğru adres. 70 m2’den tam kat 700 m2’ye birleştirilebilir, açılabilir camlı, hemen teslim ve hemen tapu verilebilir ev-ofisleri, metroya yürüme mesafesindeki E-5 karayolu yanındaki konumu, ayrıca hızlı kiralama potansiyeli yatırımcılar için de doğru bir seçenek. Dekorasyonlu ve kullanıma hazır ofis tercih edenler ise Mart 2017’de ev-ofislerini teslim alabilecek. Yüzme havuzu, fitness gibi sosyal imkanlarından da faydalanabileceğiniz PEGA KARTAL’da sadece %1 KDV ile ev ofis olma imkanı sizleri bekliyor.

Her iki projedeki kampanyalar 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için linki tıklayıp formu doldurabilirsiniz:

www.egeyapi.com veya 0216 906 02 44

 


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.005 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.003 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.