Bakanlıklarda devir teslim: Efkan Ala'dan ilk açıklama

01.09.2016 - 14:32 | Son Güncelleme :
Bakanlıklarda devir teslim: Efkan Ala'dan ilk açıklama | Politika Haberleri

Efkan Ala'nın istifasının ardından İçişleri Bakanlığı koltuğuna getirilen Süleyman Soylu'ya görevi devretti.

Efkan Ala devri teslim töreninde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Sayın bakanlarım, saygı değer milletvekillerimiz Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Ankara’ya teşrif eden değerli kardeşlerim, değerli basın mensupları, hepinizi saygıyla selamlıyorum. 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

##$HABER_1434754$##

Öncelikle bu günü bize bahşeden yüce Allah’a şükürler olsun. Ve benim ilk önce bu göreve, beni tevdii eden, bu görevi bana tevdii eden sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu görevi yerine getirirken bana her zaman mesaileriyle destek olan birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Şehit olan arkadaşlarımız, gazi olarak hayatını devam ettiren arkadaşlarımız var. Bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

Haberin Devamı

Bu görevi yerine getirirken her zaman desteğini yanımda hissettiğim TBMM’ye ve milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye gibi zaman zaman sistemine, kayıt dışı darbecilerin müdahale girişiminde bulunduğu ülkelerde Meclis desteğinin ve halk desteğinin yanı başımızda hissedilmesi her şeyden daha önemlidir.

Bu süreç içerisinde, görev yaptığım dönemlerde Türkiye’nin çeşitli yerlerine gittiğimizde heyecanlarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz parti teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bunların tamamının içinden çıktığı aziz milletimize ferasetiyle her karşılaştığımız zaman bizlere yol gösteren, sıkıntıya düştüğümüzde söylediği bir cümleyle içimizi ferahlatan ve bu memleketin en kıymetli dayanağı olan ve meydanları kendi iradesine sahip çıkmak için dolduran aziz milletimize müteşekkir olduğumu altını çizerek ifade etmek istiyorum.

Haberin Devamı

SAYIN BAKANIM YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Sayın bakanım, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Hem size hem memleketimize hayırlar getirsin. Ve bütün içtenliğimle ülkemizin menfaati için, milletimizin geleceği için sizin başarılı olmanızı temenni ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Milletimiz her türlü iyiliğe her türlü başarının üstündeki başarıya layık bir millettir. Bunun bir ferdi olduğumdan gurur duyuyorum. Kendilerini saygıyla selamlıyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

SÜLEYMAN SOYLU'NUN AÇIKLAMALARI

Çok kıymetli bakanlarımız, milletvekillerimiz, burada önemli bir günde bulunan çok kıymetli dostlarımız burada anadolunun her noktasından gelen dava arkadaşlarımız, kıymetli hanımefendiler, saygıdeğer beyefendiler ve içişleri bakanlığının çok kıymetli mensupları, basınımızın kıymetli temsilcileri, 21’nci asra Türkiye iyi başladı.

Dünyanın şaşkınlığı içerisinde hem yol haritasını, hem dünya okumasını hem de insanının hayat standardını yükseltmek için ortaya koymuş olduğu gayretten bir gün olsun dahi vazgeçmedi.

On yıllar sonra bu günler tekrarlandığında, hatırlandığında Türkiye’nin hikayesi sadece Anadolu topraklarına değil, bilinmesini isteriz ki bütün dünyaya örnek bir mücadele, hikaye olacaktır.

Hukukun üstünlüğünden hiçbir dakika ayrılmayan bir Türkiye tablosu 21’nci asrın özetidir. Yine aynı zamanda devamlı demokrasisini yükselten Türkiye tablosu 21’nci asrın özetidir. Yine ortak vatan, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet ve ifade etmek istiyorum ki vatanın bölünmez bütünlüğü ve huzur içinde yaşadığı bu anlayış Türkiye’nin 21’nci yüzyıl hikayesinin özetidir. 


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.693 Değişim: 1,77% Hacim : 109.544 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.421 19.04.2024 Yüksek 9.715
Açılış: 9.431
32,5004 Değişim: 0,08%
Düşük 32,2918 19.04.2024 Yüksek 33,0938
Açılış: 32,4747
34,6901 Değişim: -0,12%
Düşük 34,5083 19.04.2024 Yüksek 35,3906
Açılış: 34,7321
2.496,86 Değişim: 0,50%
Düşük 2.482,31 19.04.2024 Yüksek 2.552,25
Açılış: 2.484,49
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.