Bigpara üzerinden 'Vodafone Dijitalleşme Endeksi'ni hesapladı, kazandı

22.12.2014 - 11:44 | Son Güncelleme :

bigpara.hurriyet.com.tr üzerinden Vodafone Dijitalleşme Endeksi’ni hesaplayan işletmeler arasında yapılan çekilişte, kazanan firma belli oldu

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/gulal.JPG">

Bugün artık KOBİ’ler sadece aynı bölgede bulunan diğer işletmelerle değil Uzakdoğu’dan gelen, internetten satış yapan birçok işletme ile rekabet ediyor. Günlük yaşamın hızlanması ile müşterilerinin beklentileri artıyor, eskiden 3 günde geri dönüş yapmaları yeterli gelirken bugün 3 saat içinde dönmezlerse müşteri memnuniyetsizliği yaşayabiliyorlar.

Vodafone İş Ortağım Yarına Hazırım Platformu ile Türkiye’de tüm işletmelerin ücretsiz Dijitalleşme Endeksi’ni hesaplayarak, dijital alanda ihtiyaçlarını belirlemesini sağlıyor.

Geçen ay bigpara.hurriyet.com.tr üzerinden Vodafone Dijitalleşme Endeksi’ni hesaplayan işletmeler arasında yapılan çekilişte, kazanan firma belli oldu. Kazanan firma Gülal Hırdavat...

bigpara.hurriyet.com.tr üzerinden Vodafone Dijitalleşme Endeksini hesaplayan Gülal Hırdavat ‘ı ziyaret eden Yarına Hazırım ekibi Dijitalleşme Endeksi’nde belirlenen ihtiyaçlarına göre verimliliğini arttıracak uygun çözümlere ulaştı. Gülal Hırdavat’ın Vodafone Dijitalleşme Endeksi 60’dan 70’e yükseldi.
www.gulalhirdavat.com

Gülal Hırdavat Genel Müdürü Ali Polat firmasını tanıttı...

Kısaca firmanızdan bahseder misiniz? Şubeleriniz var mı, hangi ürünlerin satışını yapıyorsunuz?

Firmamız Gülal Hırdavat olarak;  İstanbul’da 3 lokasyon üzerinde hizmet veriyor. Genel Müdürlüğümüz Hadımköy’de... Karaköy ve Zeytinburnu’nda şubelerimiz bulunuyor. Tüm Türkiye üzerinde saha ekibi ile inşaat malzemeleri, hırdavat, nalburiye ürünlerinin satış hizmeti sağlanıyor.
Web adresi: www.sezal.com.tr

Ayrıca ithalat firması olan Sezal Dış Ticaret üzerinden yapmış olduğumuz distribütörlük ürünlerinin satışını da gerçekleştirmekteyiz. Genişleyen pazarlama ağı üzerinden faaliyetlerini devam ettiriyorlar. Yakın zaman içerisinde Anadolu bölgeleri üzerinden şubeleşmeye başlayacaklar.
Web adresi:
Firmanızda kaç kişi çalışıyor?

Firmada çalışan sayısı 150 kişi üzerinde olup Office 365’i 45 kişi aktif olarak kullanıyor.

Office 365’i kullanan kişilerin dağılımı ne şekilde?

Bulut teknolojini kullanan kişilerin dağılımı; 20 kişi saha satış ekibinden diğer 41 kişi ise yönetim kadrosu ve back office çalışanı şeklindedir. Sağlamış olduğunuz hizmet sayesinde iş verimliğini arttırabilmek için Office 365’in 3 ana özelliğini daha aktif kullanıyoruz.

Kullandığınız bu ürünler hangileri?

Firmamız Office 365’in 3 özelliğini aktif olarak kullanıyor. Kurumsal e-posta için Exchane, anlık mesajlaşma ve video konferans için Lync, ortak alan ve bulut depolama için Sharepoint kullanıyoruz.

Gülal Hırdavat’ın kullandığı ürünlerin özellikleri

Microsoft Exchange Online: Exchange Online dünyanın en yaygın kurumsal e-posta servisidir. İşletmelerin cihazdan ve bağlantıdan bağımsız olarak hem bilgisayar (Outlook), hem we, hem de mobil cihazlardan e-postalarına erişim ve tam senkronizasyon sağlar.

Exchange online’ın öne çıkan özellikleri:

- Tüm cihazlardan aynı anda ve tam senkronize biçimde e-posta deneyimi
- Yüksek dosya ek limiti
- Dünyanın en iyi güvenlik standartlarıyla korunması

SharePoint ile kolayca web ve intranet siteleri yapılabilir, ortak çalışma alanları yaratılabilir. Bununla beraber OneDrive ile şirketin kritik dosyaları yedeklenebilir, dosyalara tüm cihazlardan kolayca erişilebilir. Sharepoint ve OneDrive’ın öne çıkan özellikleri:

- Kullanıcı başına 1 TB bulut depolama
- Web siteleri, intranet siteleri ve kurumsal sosyal ağ oluşturabilme
- Bir dosyanın aynı anda 25 kişi tarafından güncellenebildiği çevrimiçi ortak çalışma alanları

Lync Online ile çalışanlar çok daha yakın çalışabilir, farklı lokasyonlar video konferans ile birbirine bağlanabilir. Lync’in öne çıkan özellikleri:

- Hiçbir donanım yatırımı yapmadan, şirket içi, şirket dışı ve Skype kullanıcılarıyla video konferans yapabilme
- Hem bilgisayar, hem mobil cihazlardan video konferans yapabilme
- Video konferans sırasında herkesin görebileceği bir dosya paylaşabilme
- Her kullanıcının çevrimiçi/çevrimdışı statüsünü görebilme
- Anlık mesajlaşma 

Siz de dijitalleşme endeksinizi hemen hesaplayın, yarına hazır olun...


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.000 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
1.001 TL        
EURO
1.005 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.