İhaleler ve Mal Talepleri

13.11.2003 - 17:47 | Son Güncelleme :

-RESMİ GAZETE, 25288 ---------------------- (13 KASIM 2003 PERŞEMBE)

-MADEN, OCAKÇILIK...

KÖMÜR SATIN ALINACAK - Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, 237 ton Ukrayna kömürü ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-HİZMET SEKTÖRÜ...

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Diyarbakır Devlet Hastanesi´nce,hastane ve ek binalarının genel temizlik, çamaşır yıkama ve ilaçlama işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF İŞLER YAPTIRILACAK - Bornova Belediye Başkanlığı´nca, belediye sınırları içindeki parkların, refüjlerin, yaya yollarının temizliği, sulanması, bakımı, onarımı ve fidanlık hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 13.30´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

YEMEK HİZMETLERİ SATIN ALINACAK - Bartın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, kumanya şeklinde yemek hazırlama ve dağıtımı işi ´´açıkihale usulü´´ ile yaptırılacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 26 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Sandıklı Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce (Afyon), genel temizlik ve bahçe bakım işleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.30´da Baştabiplikte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

YEMEK HİZMETLERİ SATIN ALINACAK - Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nce, malzemeli mutfak, yemekhane ve mama mutfağı hizmet alımı işi ile genel temizlik ve çamaşır yıkama hizmeri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler iki grupta, 29 ve 30 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

İHBARNAME DAĞITIMI YAPTIRILACAK - TEDAŞ Giresun Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü´nce, ihbarname dağıtımı ve enerji kesme-açma işleri´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az yüzde 6´sından fazla olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 13.30´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Trabzon Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü´nce, muhtelif mezarlıkların temizliği ile bu mezarlıklara yapılacak defin, cenaze taşıma, yıkama ve kefenleme hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

ÖĞRENCİ TAŞIMA İŞİ YAPTIRILACAK - TEDAŞ Genel Müdürlüğü İzmir Elektrik Dağıtım Müessesesi´nce, çeşitli özelliklerde 20 adet araç ileöğrenci taşınması işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müessesede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Tokat Valiliği Erbaa Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, genel temizlik ve bahçe bakım hizmet alımıişi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hükümet Konağında yapılacak. Şartnamesi, hastanede görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Kırşehir Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 yıl süreli olarak çöp toplama, nakliye, sokak ve caddelerin süpürülmesi işleri ihale edilecek. İhale, 19 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedeli mukabili Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

HASTANE TEMİZLİĞİ YAPTIRILACAK - Çankırı Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 aylık malzemeli genel temizlik ve haşere ile mücadele, çamaşır yıkama ve ütüleme hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili hastaneden temin edebilecekler.

HASTANE TEMİZLİĞİ YAPTIRILACAK - Sağlık Bakanlığı Karadeniz EreğliDevlet Hastanesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 yıllık temizlik işi ihale edilecek. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili aynı yerden alınabilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

YEMEKHANE HİZMETLERİ YAPTIRILACAK - Pamukkale Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü´nce (Denizli) 12 aylık yemekhane hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi bedeli mukabili müdürlükten temin edilebilir.

YEMEKHANE HİZMETLERİ YAPTIRILACAK - Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitimve Araştırma Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 aylık malzeme dahil yemek pişirme, dağıtım ve sonrası hizmetler ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 24 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Satın Alma Komisyonu´ndan temin edebilecekler.

GENEL TEMİZLİK İŞİ YAPTIRILACAK - Ayvalık Devlet Hastanesi´nce, 2004 mali yılı malzeme dahil genel temizlik hizmetleri ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Ayvalık Devlet Hastanesi´nde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenerek aynı yerden alınabilir.

GENEL TEMİZLİK YAPTIRILACAK - Gemlik Gübre Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü´nce, 1 yıl süreli olarak muhtelif birimlerin genel temizlik işi ihale edilecek. İhale, 10 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilir.

-BİNA, İNŞAAT, ONARIM...

TADİLAT YAPTIRILACAK - 40´ıncı Hafif Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı´nca (Isparta), 7 adet anfinin çatı tadilatı işi ´´açık ihale usulü´´ ile yaptırılacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.15´de Komutanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-MUHTELİF MALZEME...

TEÇHİZAT SETİ SATIN ALINACAK - Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Bölge Başkanlığı Ankara 3 no´lu İhale Komisyon Başkanlığı´nca, 18 kalem Modern MEBS Kademeleri Modernizasyon Projesi Teçhizat seti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 17 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MUHTELİF CİHAZLAR SATIN ALINACAK - Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü´nce, 5 adet muhtelif cihaz, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Rektörlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

CİHAZ SATIN ALINACAK - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü´nce, iki adet cihaz, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler iki grupta, 5 ve 9 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Aydın Devlet Hastanesi Baştabipli´nce, yemekhane, çamaşırhane, kalorifer kazanı ve su yumuşatma tesisi demirbaş malzemeleri, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler 3 grupta, 4 Aralık 2003 tarihinde 10.00-15.00 saatlerindeBaştabiplikte yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-TIBBİ MALZEME, CİHAZ...

MALZEME SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Erzurum Numune HastanesiBaşhekimliği´nce, 7 kalem röntgen sarf malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde saat 9.00´da Başhekimlikte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Bingöl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Komisyonu Başkanlığı´nca, 7 kalem tıbbi malzeme ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TIBBİ DEMİRBAŞ SATIN ALINACAK - Siirt İl Sağlık Müdürlüğü´nce, 39 kalem tıbbi demirbaş, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.30´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

TOMOGRAFİ SATIN ALINACAK - Bursa Devlet Hastanesi´nce, spiral bilgisayarlı tomografi ile 4 kalem tıbbi cihaz ve manyetik rezonans hizmeti ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler üç grupta, 3-24 ve 25 Aralık 2003 tarihlerinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

İLAÇ MALZEMESİ ALINACAK - Silifke Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, 81 kalem ilaç malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de hastanede yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek hastaneden alabilecekler.

SARF MALZEME ALINACAK - MSB Ankara İç Tedarik Bölge Başkanlığı 5 Nolu İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, 21 grupta 216 kalem mikrobiyolojisarf malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi başkanlıktan temin edilebilir.

İLAÇ SATIN ALINACAK - Turgutlu Devlet Hastanesi´nce, 91 kalem ilaç´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalenin teknik şartnamesi,hastane satınalma biriminden temin edilebilir.

-ELEKTRİK, ELEKTRONİK...

BAKIM VE ONARIM İŞLERİ YAPTIRILACAK - Eti Holding Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü´nce, bilgisayar ekipmanları ve ek donanımları teknik servis ve parçalı bakım onarım işleri hizmet alımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

BİLGİSAYAR VE DONANIMLARI SATIN ALINACAK - Van Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliği´nce, 12 kalem bilgisayar vedonanımları ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 2 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MALZEME SATIN ALINACAK - Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Bölge Başkanlığı Ankara 3 Nolu İhale Komisyon Başkanlığı´nca, HF/SSB Telsizleri Almaç Göndermeç Anten Sistemi Malzemeleri alımı işi ´´açık ihale usulü´´ ile ihale edilecek. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 25 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MONTAJ MALZEMESİ SATIN ALINACAK - Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü´nce, çeşitli özellik ve miktarda video ses montaj malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

DONATIM VE TEKNİK HİZMETLER SATIN ALINACAK - Kocaeli Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü´nce, Tıp Fakültesi Hastanesi entegreHastanesi Bilgi Yönetim Sistemi programı, donanım ve teknik hizmetler kiralama işi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 15.30´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi müdürlükten temin edebilecekler. İhaleye tüm istekliler katılabilecekler.

BİLGİSAYAR VE DONANIMI SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı Dr. VedatAli Özakan Kayseri Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, muhtelif cins vemiktarda bilgisayar ve bilgisayar donanımı ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da hastanede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek aynı yerden alabilecekler.

-ARAÇ...

ARAÇ KİRALANACAK - Elektrik Üretim Anonim Şirketi Çatalan HES İşletme Müdürlüğü´nce, çeşitli tip ve özellikte 6 adet araç ´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

ARAÇ KİRALANACAK - Eyüp Belediye Başkanlığı´nca, çeşitli özelliklerde 15 adet araç´´açık ihale usulü´´ ile kiralanacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.30´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-AKARYAKIT...

PETROL ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK - Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nce, çeşitli miktarlarda kalorifer yakıtı, LPG, süper benzinve motorin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

AKARYAKIT SATIN ALINACAK - Belek Belediye Başkanlığı´nca, 135 bin litre akaryakıt ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 4 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Başkanlıkta yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

KALORİFER YAKITI SATIN ALINACAK - Sağlık Bakanlığı İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nce, 1 kalem kalorifer yakıtı, ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendbelirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK - Tokat Valiliği Erbaa Devlet Hastanesi Baştabipliği´nce, çeşitli miktarlarda kalorifer yakıtı, motorin ve süper benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 2 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Van Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihale usulü´´ ile ´´açık ihale usulü´´ ile 20 bin litre kurşunsuz benzin ve 1 milyon litre motorin satın alınacak. İhale, 23 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İstekliler teknik şartnameyi bedel ödeyerek belediyede bulunan Makine İkmal Müdürlüğü´nden temin edebilecekler.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - Vize Belediye Başlığı´nca, 100 binlitre motorin, 5 bin litre kurşunsuz benzin ile 3 bin 500 litre süper benzin ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi Yazı İşleri Müdürlüğü´nden temin edilebilir. İhaleye yerli istekliler katılabilecekler.

AKARYAKIT ALINACAK - Mudanya Belediye Başkanlığı´nca, ´´açık ihaleusulü´´ ile 199 bin litre akaryakıt satın alınacak. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde Mudanya Belediye Başkanlığı´nda yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek Belediye Satın Alma Müdürlüğü´nden temin edebilecekler. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

MOTORİN VE BENZİN ALINACAK - İzmit Büyükşehir Belediyesi´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt satın alınacak. İhale, 29 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de belediyede yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili belediyedeki Satın Alma Dairesi Başkanlığı´ndan temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak yapılacak.

-GIDA...

GIDA MADDELERİ SATIN ALINACAK - Atatürk Üniversitesi Sağlık-Kültürve Spor Dairesi Satın Alma Komisyonu Başkanlığı´nca, 4 kalem gıda maddesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhaleler 4 grupta, 8 ve 9 Aralık 2003 tarihlerinde saat 15.00´de Başkanlıkta yapılacak. Şartnameler, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-MAKİNE, ALET...

KANAL KAZICI-YÜKLEYİCİ SATIN ALINACAK - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü´nce, çeşitli özelliklerde 1 adet kanal kazıcı-yükleyici makinesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 9 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de Müdürlükte yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

MAKİNE VE TEÇHİZAT ALINACAK - İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile 1 adet gas apsorpsiyon cihazı satın alınacak. İhale, 1 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da enstitüde yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedeli mukabili Rektörlükten temin edilebilir. İhale tüm isteklilere açık olarak gerçekleştirilecek.

-BASIM, KIRTASİYE...

MATBU EVRAK SATIN ALINACAK - Muş Devlet Hastanesi´nce, 56 kalem basılı matbu evrak ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İstekliler, teklif edilen bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da Hastanede yapılacak. Şartnamesi, aynı yerde görülebilir ya da bedeli mukabili temin edilebilir.

-GİYİM...

MUHTELİF GİYİM EŞYASI ALINACAK - TEDAŞ Aydın Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü´nce, ´´açık ihale usulü´´ ile muhtelif cins ve miktarda giyim eşyaları satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 14.00´de müdürlükte yapılacak. İşin teknik şartnamesi, müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

-İNŞAAT MALZEMESİ...

BORU, PROFİL VE KÖŞEBENT ALINACAK - Balıkesir Ordudonatım Okulu veEğitim Merkezi Komutanlığı İhale Komisyonu Başkanlığı´nca, 7 kalem muhtelif boru, profil ve köşebent ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 5 Aralık 2003 tarihinde saat 11.00´de başkanlıkta yapılacak. İşin teknik şartnamesi, bedel ödenere aynı yerden temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.

-MOBİLYA-DEKORASYON...

MOBİLYA MALZEMESİ ALINACAK - Eskişehir Açık Cezaevi İşyurdu Müdürlüğü´nce, 5 kalem mobilya malzemesi ´´açık ihale usulü´´ ile satın alınacak. İhale, 8 Aralık 2003 tarihinde saat 10.00´da müdürlükte yapılacak. İstekliler, teknik şartnameyi bedel ödeyerek müdürlükten temin edilebilir. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecekler.
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
999 TL        
BORSA
997 TL        
DOLAR
1.003 TL        
EURO
1.009 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.