Kurbanlıklar fiyatları dudak uçuklatıyor

22.09.2014 - 10:19 | Son Güncelleme :

Bu yıl Kurban Bayramı için İstanbul'a getirilen kurbanlıklar fiyatları dudak uçuklatıyor

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/kurban_3.jpg">

Bu yıl Kurban Bayramı için İstanbul'a getirilen kurbanlıklar fiyatları dudak uçuklatıyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kurbanlık fiyatları geçen sene göre çok yüksek görünüyor. İşte 2014 Türkiye geneli kurbanlık fiyatları...

İstanbul'da kurban bayramı için kurulan pazarlarda kurbanlık fiyatları ateş pahası. Carrefoursa, 19 Eylül - 4 Ekim 2014 tarihleri arasında siparişleri almaya başlıyor.  CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarıyla minimum 16 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Kolileri 765 TL, 19 kilogramlık karaman Koç Kurban Kolisi 695 TL, 19 kilogramlık 1/7 Hisse Dana Kurban Kolisi ise 795 TL üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.  Paraf Kart ile satın alımlarda yüzde 10 indirim yapılacak. Kurban kolilerinde vade farksız 9 ay taksit imkânı da müşterilere sunuluyor.

CarrefourSA marketleri üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı’na bağış olanağı da sunuyor.

MİGROS

Migros’un kurban satışları için 3 ayrı seçeneği var. Bunlar 12-14 kilogramlık koç, 16-18 kilogramlık koç ve 7’de 1’lik 18-20 kilogramlık dana hissesi.

İHTİYAÇ KREDİLERİNİ KIYASLAMAK İÇİN TIKLAYIN...

12-14 kilogramlık koç peşin 599 liraya, Money Bonus kart ile 524 liraya satılıyor. 16-18 kilogramlık koç peşin 699 liraya Money Bonus ile 624 liraya, 7’de 1 dana hisse (18-20 kilogram et) peşin fiyatı 799 liraya Money Bonus ile 724 liraya satılıyor.

KİPA

Kipa’da ise Kuzu Kurban kolileri 12-14 kilogramlık olanlar 590 lira, 16-18 kilogram olanlar 690 lira ve 18-20 kilogramlık dana kurban paketleri 790 liraya satılıyor.

Bazı kredi kartlarına, sıfır faizle 9 aya kadar taksit imkanı da veren Kipa, küçükbaş kurban paketini 25, büyükbaş kurban paketini ise 50 lira indirim kuponu hediyeli satıyor. İndirim kuponları, 5-7 Ekim'de kurban paketleriyle müşterilere teslim edilecek.

METRO

Kurbanlık satışlarını 2 Ekim'e kadar sürdürecek Metro ise Karaman cinsi kuzunun kolisini (minimum 19 kilogram) 695 TL, kıvırcık kuzunun kolisini (minimum 17 kilogram) 795 TL, 7'de bir büyükbaş hayvan hissesini (minimum 20 kilogram) 795 lira olarak belirledi.

Müşteriler, kurbanlıklarını kendileri teslim alabileceği gibi talep etmeleri halinde Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfına bağışlayabilecek. Kesilen kurbanların bağırsak ve kelleleri ise belge karşılığında noter huzurunda Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV), derileri hem bu vakıf hem de THK'ya teslim edilecek.

REAL

Real'de, kurbanlık koç fiyatı (16-18 kilogram) 690 TL, 7'de bir büyükbaş kurbanlık (18-20 kilogram) hisse fiyatı da 750 lira olarak tespit edildi. Kurbanlıklarda 9 ay taksit imkanı sunan Real, her kurban kolisinde farklı ürünlere ait değişik tutarlarda 100 liralık indirim kuponu veriyor.

Kurban kolilerini, bayramın ikinci günü mağazada teslim edecek Real, e-vekalet vererek alınan kurbanlık bağışlarını ise Türk Kızılayına ulaştıracak.


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.009 TL        
BORSA
999 TL        
DOLAR
1.002 TL        
EURO
1.001 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.