Panaroma Park Moda

22.06.2009 - 14:53 | Son Güncelleme :

İstanbul`da yeni moda: Panaroma Park Moda

Aydoğan İnşaat tarafından yapılan ve İstanbul`da Anadolu yakasının en güzel yerlerinden biri olarak kabul edilen Moda`da eşsiz deniz manzarası ve bu manzaranın keyfine keyif katacak konforlu daireleriyle Panorama Park Moda, yaşam kalitesine değer verenleri ev sahibi olmaya davet ediyor..

Moda’nın ruhu, Moda’nın insanları başkadır. İstanbul Türkiye’nin incisi ise Moda’da Kadıköy’ün incisi,onun kültür ve doğa güzelliği açısından en kıymetli semtidir. Şüphesiz bu algıyı oluşturan yıllar yıllar kuşaktan kuşağa anlatılan Moda anıları, semtin insanı içine çeken huzurlu ama bir o kadar da canlı,sıcak dokusudur. Her şey minyatür gibidir Moda’da.Yerli yerinde, insanı gülümseten incelikte… Ne yazık ki Bugün Moda bizden önceki kuşakların anlattığı Moda’dan giderek uzaklaştı ve bugün geldiğimiz noktada modern yapılaşmanın sunduğu imkanlara sahip olmayan,yaşını belli eden yapılarla karşı karşıyayız.

Şehirden vazgeçmeden yeşile ve maviye doymak

Her gün yeni bir modern site projesi satışa sunuluyor.Son teknolojik donanım,modern binalar sunan bu projeler kendi alışveriş merkezleri, okulları, hastaneleri, hatta ormanlarıyla yeni birer kent görünümündeler. Fakat bütün bunlar gerçekten gerekli mi? Ya da soruyu şöyle soralım, bizim ihtiyaç duyduğumuz bu mu? Kendi ruhuna sahip olmayan, şehrin dinamizminden uzakta, sakinlerinin birbirlerini sima olarak bile tanımadığı yeni minik şehirler…

Fakat şimdi bir şeyler değişiyor. Kentin tam da merkezinde gerçekleştirilen butik projeler özlediğimiz nostalji dolu semtinizi,evinizi yaşamayı size yeniden vaat ediyor. Evet, evet, Moda’dan ve muhtemelen gazete ilanlarından duyduğunuz Panorama Park Moda’dan bahsediyoruz.Açıkçası dergi ekibi olarak projeyi ilk duyduğumuzda bu yeni projenin nerede yapıldığını kestiremedik çünkü Moda’nın bu kadar merkezinde,denize bu kadar cesurca bakan bir konumda olabileceğini beklemiyorduk.

İstanbul’un en güzel sahillerinden biri olan Moda’da bulunan Panorama Park Moda,şehre yakın ama karmaşadan uzak dingin bir yerde..

Panoramik yaşamlar

Eşsiz deniz manzarası ve bu manzaranın keyfine keyif katacak konforlu daireleriyle Panorama Park Moda,yaşam kalitesine değer veren özel insanlar için. Her yeni güne adına ilham kaynağı olan Panoramik Moda manzarasıyla uyanıyorsunuz. Büyük panoramik camlarıyla gündoğumu ve günbatımında Moda deniz manzarası evinizin içinde.

Farklı beklentilere uygun üstün donanım

Panorama Park Moda,farklı beklentilerinize uygun ve dünya lideri markalarla donatılmış daireleri, evinizin güvenliği için düşünülmüş ince detayları ve sosyal yaşamınızı renklendirecek aktiviteleriyle gerçekten çok çekici. Dilerseniz bahçe katı seçerek deniz manzaranızı bahçenizde sevdiklerinizle paylaşmak, dilerseniz çatı dubleksi seçerek yıldızlara daha yakın olmak mümkün. Projenin birbirinden farklı zengin seçenekler sunması kararsızları biraz üzebilir ama burada ruhunuza uygun bir daire mutlaka var.

Burada yaşamak istiyorum

Panorama Park Moda’yı ziyaret ettiğinizde tahminen birkaç dakika sonra iç sesinizin bu itirafını fark edeceksiniz. Şüphesiz görsel ve donanım olarak proje çok çarpıcı fakat bu ani itirafa sebep olan sadece bunlar değil; yazımızın girişinde değindiğimiz Moda ruhu. Proje Müdürü Sibel Şengel de Moda aşkını kaybetmeyenlerden. Tam da bu sebepten dolayı özellikle bu projede çalışma fırsatı bulduğu için büyük mutluluk duyuyor.

Siz Moda’yı tekrar yaşamak istediğinizi söylediğinizde kendinizi Modalı bir dostunuzla sohbet ederken buluyorsunuz. Hiç şüphesiz kendisinin de iç mimar olması, projeye sadece konum, yapısal özellikler gibi yönlerden değil aynı zamanda tasarım anlamında da hakim olmasını ve beklentilerinizi tam olarak algılamasını sağlıyor.

AYDOĞAN İNŞAAT HAKKINDA

“Daralan inşaat sektöründe güvenle yükselen bir şirket”

1987 yılında kurulan Aydoğan İnşaat, İstanbul’da birçok başarılı gayrimenkul projesine imza attı. Sektördeki başarılı girişimlerinin yanında, Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden bazılarında önemli dünya markalarının (Unilever,Philips Morris,Algida) distribütörlüğünü de kapsayan 60 yıldan fazla ticari geçmişe sahip. Hizmetlerini ve fonksiyonlarını bir bütün olarak ele alarak ve bu doğrultuda hizmetlerini,başarıyı kusursuzlaştırmayı hedef alarak 1990 yılında Aydoğan Group adı altında birleşti. Aydoğan Group, konutlarını söz verdiği günde teslim ederek, müşterilerinin güvenini kazanıyor, yeni açmış olduğu projeleriyle de güvenli ve konforlu bir ortamı en iyi şekilde sunarak koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışıyor. 1947 yılında Muhammed Aydoğan  tarafından temelleri atılan Aydoğan Group Kaliteden ödün vermeden, konusunda isim yapmış değerli uzmanlarla çalışmayı amaç edinmiş. Özellikle son yıllarda inşaat sektöründeki önemli firmaların yeni yeni gündemlerine aldığı “satış sonrası hizmet” anlayışını uzun yıllardır sürdürmekte. İstanbul’un Anadolu yakasında tamamladıkları inşaatları sayesinde iş hayatında belirgin bir ivme gösteren şirketin prensiplerinin başında konutları  üretip sahiplerine teslim ederken “müşteri” yerine “komşu” edinme anlayışı geliyor. İşte bu noktada uzun yıllardan beri Kadıköy Moda ve yakın çevresinin ihtiyaç duyduğu “site yaşamı” anlayışını, Panorama Park Moda projesi ile Anadolu Yakası’nın inşaat sektöründeki yükselen markalarından Aydoğan İnşaat hayata geçirdi.

Moda’da Kalamış’tan başlayarak Adalar’a uzanan bahsettiğimiz muhteşem panoramik deniz manzarasına sahip özel tasarlanmış birbirinden güzel 25 daire, tüm Kadıköylülerin beğenisine sunuluyor. Panorama Park Moda parojesi otopark sorununu ortadan kaldıran yer altı otopark düzenlemeleri, gürültü ve hava kirliliğinden uzak muhafazalı alanıyla Kadıköy’ de şimdiden “ örnek  uygulama” olmaya aday. Aydoğan İnşaat kalite ve konfora dair ne varsa bu projede hayata geçirdiğini ifade ediyor ve ekliyor: “Tek yapmanız gereken hayatınızda yeni bir yer açmak. Ve o yer eviniz olsun.” Bizde bu görüşe katılıyor ve projenin, kaliteyle konfordan ödün vermeyen, korna sesi yerine yıllardır özlemini duyduğumuz vapur ve martı sesine hasret kalan herkesin görmesi gereken bir ev yaşam alanı tasarladığını düşünüyoruz..

(HÜRRİYET EMLAK)


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
10.644 Değişim: 3,14% Hacim : 132.747 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 10.357 17.05.2024 Yüksek 10.652
Açılış: 10.370
32,2238 Değişim: 0,07%
Düşük 32,1945 20.05.2024 Yüksek 32,2713
Açılış: 32,202
35,0208 Değişim: 0,04%
Düşük 35,0002 20.05.2024 Yüksek 35,0788
Açılış: 35,0069
2.502,19 Değişim: 0,06%
Düşük 2.501,80 20.05.2024 Yüksek 2.506,08
Açılış: 2.501,80
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.